A A A K K K
для людей з порушеннями зору
Комунальний заклад "Гутянський ліцей" Богодухівської міської ради
Богодухівського району Харківської області

Новини

Дата: від до Скинути

ВІДЕОПРИВІТАННЯ З ДНЕМ СОБОРНОСТІ

22 січня в Україні традиційно відзначають День Соборності. Запрошуємо переглянути відеопривітання з Днем Соборності від учнів 1 - 5 класів.

08:01 22.01.2024

Організація та проведення заходів з питань безпеки життєдіяльності учасників освітнього процесу під час зимових канікул

На виконання Законів України «Про освіту», «Про загальну середню освіту», «Про охорону дитинства», на виконання пункту 13 розділу V Положення «Про порядок проведення навчання і перевірки знань з питань охорони праці в закладах, установах, організаціях, підприємствах, підпорядкованих Міністерству освіти і науки України», затвердженого наказом Міністерства освіти і науки України від 18.04.2006 №304 (зі змінами), на виконання листа Департаменту науки й освіти Харківської обласної (воєнної) адміністрації та від 19.12.2023 року № 01-34/5887 та листа Управління освіти, молоді та спорту Богодухівської міської ради Харківської області від 22.12.2023 року № 07-03/1145, з метою посилення контролю за збереженням життя й здоров’я здобувачів освіти, попередження надзвичайних ситуацій у закладі освіти, організації роботи, спрямованої на запобігання нещасним випадкам під час зимових канікул 2023/2024 навчального року у закладі освіти забезпечується неухильне виконання законів України «Про дорожній рух», «Про пожежну безпеку», «Про забезпечення санітарного та епідемічного благополуччя населення» щодо проведення відповідної роботи з питань дитячого травматизму. 

16:14 29.12.2023

Урок безпечного поводження з газом

За рекомендацією Міністерства освіти і науки України напередодні зимових канікул класні керівники провели для своїх вихованців "Урок безпечного поводження з газом". Матеріали для уроку розроблені Національною акціонерною компанією "Нафтогаз України". Діти переглянули презентацію та відеоролик з корисними порадами щодо безпечного користування природним газом та газовими приладами, обговорили порядок дій, коли відчувається запах газу, та заходи безпеки для запобігання отруєння чадним газом. Набуті знання, уміння і навички є надзвичайно важливими для створення і підтримки безпечних умов життя і діяльності людини у повсякденному житті.

20:13 27.12.2023

Результати проведення декади правової освіти та протидії проявам булінгу

З метою реалізації Конвенції про права дитини, правового та гендерного виховання учнів та батьків, на виконання річного плану школи, з метою розвитку в учнів правової й громадянської компетентностей, цінностей, умінь і навичок формування власної позиції, профілактики проявів булінгу серед учасників освітнього процесу, сприяння створенню безпечних умов у закладі освіти проведена декада правових знань та правової освіти. У ній взяли участь учні 1-11 класів і були реалізовані заплановані форми роботи відповідно до методичних рекомендацій та плану заходів проведення декади правових знань.

13:22 20.12.2023

Підвищуємо впевненість у нашому житті

16 грудня учні 10-11 класів КЗ "Гутянський ліцей" взяли участь у тренінгу на тему: "Роль впевненості у нашому житті. Шляхи її підвищення", який провели студентки кафедри педагогіки та психології управління соціальними системами імені академіка І.А.Зязюна Національного технічного університету «Харківський політехнічний інститут» Лілія Петренко та Ангеліна Андрієнко під керівництвом доцента, кандидата педагогічних наук Вікторії Валеріївни Шаповалової. Учасники тренінгу отримали сертифікати, зарядилися гарним настроєм, позитивними емоціями та зробили перші кроки до впевненого майбуття.

10:42 18.12.2023

Навчання з мінної безпеки

За підтримки міжнародної гуманітарної організації Handicap International (Humanity & Inclusion), яка створена для надання допомоги людям, що опинилися в умовах бідності, збройних конфліктів та природних катастроф, у зв’язку з війною в Україні, зростанням площ та територій, забруднених вибухонебезпечними залишками війни, Відділ Інформування та Навчання ризикам, пов’язаним з вибухонебезпечними предметами (EORE), 11 грудня 2023 року для учнів 1-6 класів КЗ "Гутянський ліцей" організували проведення навчання з ціллю підвищення обізнаності та зміни поведінки на більш безпечну під час виявлення вибухонебезпечних предметів. 

11:30 12.12.2023

Показові результати ІІ (районного) етапу  XXIV Міжнародного конкурсу з української мови імені Петра Яцика

Знання рідної мови – обов’язок кожного українця. Багато років поспіль конкурс знавців української мови проводиться з метою піднесення престижу української мови і літератури серед молодого покоління, заохочення учнів до вивчення рідної мови.

14:12 11.12.2023

Вітаємо Збройні сили України!

До Дня Збройних сил України наш заклад приєднався до відеочеленджу "Ми переможемо, бо ми єдині!" та взяли участь в обласному челенджі «Слава ЗСУ!».

21:03 06.12.2023

Результати участі в IV Міжнародному уроці доброти "Гуманне та відповідальне ставлення до тварин"

З 4 по 11 жовтня 2023 року наш заклад традиційно взяв участь у IV Міжнародному уроці доброти "Гуманне та відповідальне ставлення до тварин", присвяченому Всесвітньому дню захисту тварин, який щорічно відзначають 4 жовтня. Цей захід кожного року організовує Благодійний фонд допомоги безпритульним тваринам "Щаслива лапа" ("Happy paw"). За проявлену активність і якісний фотозвіт діти виграли набір пазлів "Домашні улюбленці". ВІТАЄМО!

14:59 29.11.2023

Парад квітів біля школи

Учні 11-го класу КЗ "Гутянський ліцей" взяли участь в обласному етапі Всеукраїнського конкурсу зовнішнього озеленення закладів освіти «Парад квітів біля школи», який відбувся з 14 по 17 листопада у дистанційному форматі на базі Комунального закладу «Харківський обласний Палац дитячої та юнацької творчості» з метою залучення дітей і підлітків до благоустрою території, закладки та створення на території закладу освіти або на родинній присадибній ділянці квітників, розаріїв, клумб, видового різноманіття квітково-декоративних рослин. За сприяння керівника проекту Близнюк Наталі Анатоліївни підлітки підготували творчі звіти та фоторепортажі про проведену практичну діяльність із зовнішнього озеленення нашого закладу освіти та створення квітників на родинних присадибних ділянках. Плідна праця принесла відмінні результати - І місце.

15:27 28.11.2023

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень