A A A K K K
для людей з порушеннями зору
Комунальний заклад "Гутянський ліцей" Богодухівської міської ради
Богодухівського району Харківської області

Новини

Дата: від до Скинути

Вітаємо з Днем МАТЕРІ!

Традиційно у другу неділю травня вітаємо усіх наших чарівних матусь. День матері – найзворушливіше свято у світі, адже образ мами – єдиний і неповторний образ жінки, яка завжди розуміє, пробачає і самовіддано любить. Щиро побажаємо усім мамам щасливої долі, міцного здоров'я і мирного неба. 

08:15 12.05.2024

Правила безпеки та культури поведінки у поминальні дні

Наближаються поминальні дні – час після Великодніх свят, коли люди віддають шану померлим родичам та близьким. Напередодні вихідних класні керівники закладу освіти повторили зі своїми вихованцями правила безпеки під час відвідування кладовищ та правила поведінки у громадських місцях, створюючи передумови для усвідомленого сприймання учнями безпекових, соціальних та морально-правових норм, історичних, національно-культурних традицій українського народу.

16:26 10.05.2024

Заходи до Великодніх свят

З метою виховання любові й поваги до українського народу, пошани до народних звичаїв та свят, розширення і поглиблення знань про наші традиції для здобувачів освіти 1 і 2 класів класними керівниками Ткаченко М.М. та Звонарьовою Л.О. проведено цікаві й пізнавальні заходи до Великодня. Під час екскурсії до сільської бібліотеки діти познайомилися з історією виникнення свята та символікою знаків на писанках. На майстер-класі діти вчилися виготовляти писанки в техніці декупаж, а на дегустації пасочок всі разом обговорювали складники, що впливають на смак виробів. Активно грали у гру «Бийся яєчко». Важливим питанням також було повторення правил безпечної поведінки під час Великодніх свят.

16:44 03.05.2024

Дбаємо про безпеку під час Великодніх свят

Напередодні свята Великодня класні керівники закладу освіти провели зі своїми вихованцями інструктажі з правил безпечної поведінки у храмі, перебування у громадських місцях та відпочинку на природі.

10:05 03.05.2024

Популяризуємо читання книжок

Здобувачі освіти 1 та 2 класів за сприяння класних керівників Ткаченко Марини Миколаївни та Звонарьової Людмили Олександрівни стали учасниками XVII Всеукраїнського проєкту "Наземні пригоди Марсика" від майстерні казок Олександра Зімби. Мандруйте сайтом та разом із нами беріть участь у пізнавальних зустрічах із автором дитячих книжок Олександром Зімбою, творчих проєктах від героїв казкових пригод Бровка та Мурчика, урізноманітнюйте та вдосконалюйте свій освітній простір.

14:57 30.04.2024

Чорнобильський відголос

До Міжнародного дня пам'яті про Чорнобильську катастрофу здобувачі освіти 1 – 11 класів нашого закладу на організованих класними керівниками виховних годинах - "Чорна квітка Чорнобиль", "Чорнобиль в серці України", "Чорнобиль не має минулого", "Чорнобиль. Трагедія. Пам'ять", "Чорнобиль – рана України", "Чорнобиль - біль і скорбота України", "Хімічна та радіаційна небезпека" - ознайомилися з інформаційними матеріалами про трагедію, дізналися про мужність і героїзм ліквідаторів аварії на Чорнобильській АЕС, отримали загальні відомості щодо дії радіації та отруйних хімічних речовин, визначили небезпечний вплив аварії на стан навколишнього середовища та здоров'я населення, звернули увагу на засоби індивідуального захисту, опрацювали пам’ятки про заходи безпеки в умовах радіаційної та хімічної загрози, вчилися застосовувати у повсякденному житті елементарні радіаційно-гігієнічні навички.

20:42 26.04.2024

Вивчаємо правила дорожнього руху

З метою поглибити знання учнів про правила дорожнього руху, повторити основні правила пішоходів та водіїв, сприяти розвитку уважності та закріпити навички поведінки на дорозі, виховувати повагу до оточуючих та правила ввічливості учасників дорожнього руху класний керівник Шутка Олена Вікторівна провела зі своїми шестикласниками пізнавальний виховний захід, підсумком якого було успішне проходження вебквесту «Правила дорожнього руху» на сайті «Всеосвіта».

10:45 18.04.2024

Прийом до 1-го класу 2024/2025 навчального року

12 квітня 2024 року відбулася зустріч з батьками майбутніх першокласників, на яких директор КЗ «Гутянський ліцей» Близнюк Наталя Анатоліївна і вчитель початкових класів Любчич Надія Миколаївна ознайомили присутніх з умовами зарахування до закладу освіти відповідно до Порядку зарахування, відрахування та переведення учнів до державних та комунальних закладів освіти для здобуття повної загальної середньої освіти, затвердженим наказом МОН України від 16.04.2018 № 367, та переліком необхідних документів. Прийнято сім заяв від батьків першокласників 2024/2025 навчального року.

15:12 12.04.2024

Улюблене хобі наших першокласників

Протягом березня 2024 року першокласники працювали над навчальним проектом «Моє улюблене хобі». Ткаченко Марина Миколаївна провела зі своїми вихованцями години спілкування, на яких учні знайомилися з поняттям «хобі» та різновидами захоплень, охоче розповідати про свої вподобання та улюблені заняття родини. Вчителька допомагала дітям правильно формулювати свою розповідь, розвиваючи логічне мислення. Діти вчилися слухати, толерантно спілкуватися один з одним, поважливо ставитися до захоплень інших, дізнаватися щось нове, пробувати свої сили у різних сферах діяльності.

14:32 25.03.2024

Організація та проведення заходів з питань запобігання дитячому травматизму та профілактики сезонних захворювань серед учнів закладу під час весняних канікул

З метою виконання необхідних заходів щодо організованого та безпечного проведення весняних канікул 2023/2024 навчального року, організації роботи, спрямованої на запобігання випадкам травмування дітей, захворювань на вірусні та інфекційні хвороби, прищеплення дітям навичок безпечної поведінки та гігієнічних норм, класні керівники 1-11 класів провели у режимі онлайн цільові інструктажі для учасників освітнього процесу з усіх питань безпеки життєдіяльності (дотримання правил пожежної безпеки, безпеки дорожнього руху, гігієнічних правил при виявленні інфекційних та епідемічних захворювань, правил поводження з незнайомими людьми й підозрілими предметами, безпечних дій при виникненні надзвичайної або аварійної ситуації, попередження правопорушень, нещасних випадків, травмування, отруєння тощо) під час весняних канікул з відповідними записами у журналах з безпеки життєдіяльності і провели роз’яснювальну роботу з батьками щодо алгоритму дій в разі виникнення нещасних випадків з дітьми.

18:54 22.03.2024

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень